09-10 Iunie 2018 – Prin Țara Hațegului – pentru minte și suflet

 https://www.facebook.com/asociatiamihai/posts/2162319530721594

În perioada 09-10.06.2018 s-a desfășurat proiectul nostru „Prin Țara Hațegului – pentru minte și suflet„, proiect în cadrul căruia am efectuat o excursie în zona Hațeg.
26 de copii și tineri cu dizabilități, alături de însoțitorii lor, au putut cunoaște și admira frumusețea Țării Hațegului, alături de vizitarea unor obiective turistice și monahale de mare importanță.
Seara, unul dintre copiii participanți și-a serbat împlinirea celor 14 ani alături de toți participanții.
Astfel, în cadrul proiectului, copiii și însoțitorii lor, au putut vizita Cetatea Sarmizegetusa Ulpia Traiana, Geoparcul Dinozaurilor, Mânăstirea Prislop și Rezervația de zimbri de la Slivuț.
Mulțumim în mod special dlui. Gică Băeștean de la Cetatea Sarmizegetusa Ulpia Traiana, Muzeului Civilizației Dacice și Romane Deva, drei. Alina Filip de la Geoparcul Dinozaurilor, dlui. Dir. Crișan de la Direcția Silvică Hunedoara, dlui. Petrică Crăciunescu de la Rezervația de zimbri de la Slivuț
Transportul a fost asigurat de Rapid Trans Ami care ne-a adus înapoi acasă în siguranță. Pentru aceasta mulțumim frumos dlui. șofer Daniel și dlor. Gheorghe Constantin și Bogdan Broșteanu de la firma de transport.
Cazarea s-a efectuat la 4 pensiuni : Casa Iulia, Casa Lili, Casa Bal și Căsuțele din povești, toate din Hațeg. Gazdele noastre , dna. Marinela, dna. Aurica și dl. Laurentiu ne-au primit foarte frumos, motiv pentru care le mulțumim.
Masa a fost servită la Restaurantul Sorisso din Hațeg.Pe această cale mulțumim dnei. Valentina.
În mod special mulțumim sponsorilor noștri MEDIA TRADE SERVICES SRL și AVANGARGE HOME SRL, fără ajutorul cărora acest proiect nu ar fi putut fi realizat.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *