30 Martie 2018 – Picnic la vânătoare de iepurași

Pentru că se apropie Paștele, în colaborare cu DGASPC Sector 4 și Centru de zi „Harap Alb„ din sectorul 4 am organizat în data de 30.04.2018 o activitate pe care am intitulat-o „Picnic la vânătoare de iepurași„. Activitatea s-a desfășurat la în aer liber, în curtea Centrului de zi „Harap Alb„ din sectorul 4. Vremea a ținut cu noi și am putut oferi celor 45 de copii și însoțitorilor lor câteva ore pe care le-am petrecut împreună, jucându-ne, socializând, bucurându-ne, toți cei prezenți având numai cuvinte de laudă despre timpul petrecut împreună. După cuvântul de deschidere, activitatea a început cu o horă pe melodia ”Viața de român„, horă la care s-au prins toți cei prezenți. Au urmat două demonstrații de virtuozitate constând într-un moment de circ și un moment de street dans, momente susținute de surori ale copiilor. Apoi copiii au participat la jocul „Rațele și vânătorii„ în grupe de câte 5, fiecare copil vânat mergând să caute ouăle ascunse. Cei care au găsit un ou, au avut parte de o surpriză : iepurașul le-a dăruit câte o jucărie de pluș. Apoi, după preferințe, copiii au participat la atelierul de colorat sau au realizat desene pe asfalt. La ora 14.00 toți copiii au servit masa la cantina Centrului de zi „Harap Alb„. Fundalul picnicului a fost asigurat cu muzică pentru copii, pusă la dispoziție de către gazde. Desigur că nu se putea să nu gustăm și ceva bun, așa că am avut tot felul de bunătăți : dulciuri, prăjituri, chec, ceai, etc. O parte dintre produse au fost asigurate de părinți, o parte au fost preparate în bucătăria Centrului de zi „Harap Alb„, iar o parte au fost asigurate de către asociația noastră. Mulțumiri deosebite gazdelor noastre DGASPC Sector 4 și Centru de zi „Harap Alb„ din sectorul 4, personalului implicat în această activitate și nu în ultimul rând părinților care au fost alături de noi !