26 Martie 2018 – La cea de-a VI-a ediție a Competiției de gimnastică artistică

La invitația organizatorilor de la Asociația Sindrom Down București, am participat în data de 26.03.2018 la cea de-a treia ediție a Competiției de gimnastică artistică. La competiție au mai participat sportivi de la Atelierele protejate, Asociația Hoffnung, Asociația CONIL, Asociația Down Plus, Asociația Be a butterfly toate din București și Asociația „Dă-i o șansă„ din Alexandria. Competiția a debutat cu rostirea jurământului sportivilor Special Olympics. Prima probă a constat în parcurgerea unui traseu aplicativ, apoi au urmat probele pe aparate. Fiecare sportiv a fost înscris la proba pentru care s-a pregătit. La final toți sportivii au fost premiați cu diplome și medalii, iar asociațiile participante au primit diplome și trofee. Toți participanții au primit apă și senvișuri. Organizarea a fost excelentă. Mulțumiri speciale Dlui. profesor Gabriel Popescu și voluntarilor care i-au ajutat pe sportivi.