09 Decembrie 2017 – Copiii cuminți în vizită la Fabrica de globuri a lui Moș Crăciun

Ne-am gândit să facem o bucurie copiilor și să îi ducem la Fabrica de globuri a lui Moș Crăciun de la Curtea de Argeș ( Argcoms ). A fost o excursie minunată în care ne-am bucurat de vreme excelentă, ceea ce ne-a permis, pe lângă vizita la fabrică, să face o mică oprire pentru o gustare în aer liber și să vizităm și Mânăstirea Curtea de Argeș.
La Fabrica de globuri sania trasă de reni a lui Moș Crăciun aștepta să încarce cadourile pentru copii. Miss Crăciunița ne-a primit și ne-a plimbat prin fabrică, unde spiridușii Moșului făceau lucruri minunate. Spiridușii ne-au arătat cum se suflă globurile, iar spiridușele ne-au arătat cum se pictează. Fiecare copil a primit un glob personalizat.
Apoi am luat masa la restaurantul Capra Neagră, unde am fost foarte încântați de meniu : toți copiii au mâncat tot !
A fost o zi pe cinste, iar copiii, dar nu numai, s-au simțit excelent.
Asociația Mihai, în numele copiilor, mulțumește pe această cale Argcoms Curtea de Argeș și în special drei. Mădălina Ștefan care ne-a facilitat accesul gratuit, dlui. șofer Jean care ne-a transportat în siguranță și veselie, dnelor. bucătărese de la Centru ”Harap Alb” pentru pachetele gustoase, dar nu în ultimul rând drei. Lorena Ihara și dnei. Cristina Guțu, fără de care această minunată excursie nu ar fi putut avea loc !
Multe mulțumiri dnei. Niculina Jurca, dnei. Florentina Niculescu și dlui. Gigi Dordea pentru ajutorul și grija pe care au avut-o față de copii.