30 mai 2017 – Sărbătorind 27 de ani de activitate a FTMB

Cu ocazia celor 27 de ani de activitate, Asociatia Mihai doreste Fundatiei pentru Tineret a Municipiului Bucuresti ”La multi ani!” si … s-o tineti tot asa!
Multumim FTMB pentru ca ne-ati acordat increderea si sansa sa crestem alaturi de voi !
In cei 27 de ani de activitate Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti a sprijinit organizatiile neguvernamentale de/pentru tineret, membre si/sau nemembre, in proiectele derulate de catre acestea, printre care si Asociatia Mihai.
Cu aceasta implinirii celor 27 de ani, a fost organizata prima editie a proiectului Zilele FTMB la Quantic – Ecran Club, proiect care se doreste a fii o manifestare cultural – artistica adresata iubitorilor de muzica folk, pop rock, rock si nu numai.

Au fost 2 zile de aniversare minunata alaturi de oameni frumosi ce au urcat pe scena Quantic, dintre care, intr-o ordine aleatorie, Ovidiu Mihailescu, Dragos Boeru, Walter Ghicolescu, Vali Petcu, Rezident EX – care a cantat acustic in premiera, Emeric Imre, legendarul Nicu Covaci, Zoia Alecu, grupul Truverii, Marius Batu, Mircea Bodolan, Nicu Zotta, Dan Manciulea, Eugen Avram si un trio de zile mari Cristi Dumitrascu, Andrei Voicu si Daniel Fat.