26 aprilie 2016 – Conferinţa Special Olympics România

La invitaţia Special Olympics România, în data de 26.04.2016 începând cu ora 10,30 la Hotel DoubleTree by Hilton  am participat la Conferinţa de închidere a Proiectului „Dezvoltarea de abilități motorii la persoane cu Sindrom Down – etapă esențială spre o viață independentă” .

Alături de Special Olympics România au fost sportivii, prietenii, specialiștii din ONG-uri, profesorii, voluntarii și părinții . Fiecare a depănat amintiri, concluzia finală fiind aceea că ideea şi conceptul proiectul au fost foarte bune, au ajutat cu adevărat pe cei cărora le-a fost destinat şi, mai mult decât atât, s-a deschis o nouă cale către viitor.

Proiectul ajuns la final a fost un real succes .

Pe lângă Special Olympics România iniţiatorul proiectului, mulţumirile se îndreaptă şi către cei fără de care acest proiect nu ar fi putut exista : Prof. Aura Bota şi Prof. Gabriel Popescu  de la UNEFS, doi oameni speciali, dedicaţi meseriei şi oamenilor.

Proiectul „Dezvoltarea de abilități motorii la persoane cu Sindrom Down – etapă esențială spre o viață independentă” a fost  finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondul ONG în România.