18 – 20 aprilie 2016 – Competiţie la Cluj

La invitaţia Special Olympics România, în perioada 18-20 aprilie 2016 am participat la Cluj la o competiţia sportivă, parte a programului “Dezvoltarea de abilităţi motorii la persoanele cu Sindrom Down – etapă esenţială spre o viaţă independentă”. Pe lângă Special Olympics România, gazdele noaste au fost Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, competiţia desfăşurându-se în Sala de Sport Gheorghe Roman din cadrul Parcului Sportiv Universitar dr. Iuliu Haţieganu.
Copiii au avut parte de 3 zile de răsfăţ din partea Special Olympics România.
Pe lângă concursul propriu-zis ei au fost recompensaţi cu cadouri şi au avut parte şi de discotecă !
Asociaţia Mihai mulţumeşte iniţiatorilor acestui proiect excepţional, sponsorilor, partenerilor, gazdelor, voluntarilor şi tuturor celor care au făcut ca proiectul să fie unul de succes !
Nu în ultimul rând, mulţumiri şi felicitări sportivilor care ne-au demonstrat dacă mai era cazul, că ei sunt oricum învingători ! Mai învingători decât noi.