21 februarie 2016 – Stagiu de pregătire cu Shihan Aurel Pătru la Clubul Akira

Clubul Akira a organizat în data de 21 februarie 2016 pentru sportivii săi un stagiu de pregătire împreună cu Shihan Aurel Pătru, centură neagră 7 Dan, Preşedintele Federaţiei Mondiale SKDUN şi antrenorul lotului naţional al României.
Avem şi noi un sportiv printre cei ai Clubului Akira, sportiv care s-a bucurat de învăţăturile lui Shihan Aurel Pătru.

Meritele acestor antrenori, ei înşişi mari sportivi, sunt cu atât mai mari cu cât munca cu copiii este foarte grea. Shihan Aurel Pătru spunea că este foarte greu să faci un copil să stea cuminte 1 oră. Şi totuşi, aceşti copii, nu numai că stau cuminţi şi ascultă de antrenorii lor, dar îşi doresc cu ardoare să meargă la antrenament.

De ce oare ?

Aceasta este o întrebare pe care ar trebui să şi-o pună acei profesori care au în clasă copii cu dizabilităţi şi nu numai, dar nu sunt în stare să aibă relaţii normale, omeneşti cu aceştia sau cu părinţii acestor copii. Şi acest lucru în condiţiile în care clasele au 20-30 de copii, iar aceşti antrenori lucrează şi cu 100.

Asociaţia Mihai doreşte lui Shihan Aurel Pătru şi Senseilor Cristian Nicolae, Ionuţ Stoica, Andrei Vasiliu şi Adrian Băluţă multă sănătate şi realizări în viitor  !
Multe mulţumiri pentru TOT !

Mai multe despre ceea ce s-a întâmplat la acest stagiu puteţi vedea aici :

https://goo.gl/photos/hRVrFD6yE9EQqok46     https://goo.gl/photos/2r4UdZkwSqWNzVG89       https://goo.gl/photos/fyt8WtfUPpdH5yGcA     https://goo.gl/photos/BUaFbDUKuKGwLC3S9