23 ianuarie 2016 – Cei mai cuminţi copii care au vizitat Castelul Peleş

Ţinta noastră finală din această zi a fost Castelul Peleş. Băieţii îşi doreau foarte mult să vadă un castel. Când le-am povestit că acolo se află şi o colecţie de arme şi armuri, chiar şi o armură pentru cal, au fost cu atât mai dornici să viziteze castelul şi să vadă colecţia de arme a regelui Carol I, una dintre cele mai mari colecţii de acest fel din Europa. Le-am îndeplinit visul şi suntem foarte mândri de ei !

În grupul nostru de vizitatori se aflau şi alţi copii. Fiecare dintre aceşti copii ori a plâns, ori a ţipat, ori s-a tăvălit pe jos, au pus mâna pe exponate, au alergat şi, într-un cuvânt nu-şi doreau să fie acolo.

Copiii noşti au fost foarte atenţi la toate explicaţiile ghidului, au admirat cu uimire, au întrebat în şoaptă ceea ce îi interesa, au privit cu mare interes şi au fost foarte cuminţi.

Bravo copii !

Aici puteţi vedea mai multe din aventura noastră la Castelul Peleş :  https://goo.gl/photos/4qjzvxm89CvVSCUQ9