13 decembrie 2015 – Avem un posesor de centură albă la karate !

După mai mult timp de antrenament, a venit vremea ca Mihai să susţină examenul pentru centura albă la karate.

Evident, emoţiile au fost mari !

Dis de dimineaţă am plecat la Ghermăneşti acolo unde, la Casa de Cultură, a avut loc susţinerea examenului pentru centura albă organizat de Clubul Akira. Erau mulţi copii şi tineri, din mai multe localităţi din tară, care au susţinut examene pentru diferite centuri, de la albă la maro.

Prima centură, centura albă, primul examen pentru Mihai.

Examenul a fost promovat şi suntem foarte mândri de el !

Examenul în ansamblu a fost impresionant şi putem să spunem cu mâna pe inimă că aceşti copii şi tineri muncesc foarte mult pentru a obţine o centură, indiferent de culoarea ei. Cu cât este mai preţioasă centura, cu atât examenul este mai greu, atât la proba practică, cât mai ales la proba teoretică !

Vorba aceea : până nu vezi, nu crezi !

Aşadar, bravo Mihai şi felicitări antrenorului său senpai Ionuţ Stoica, centura neagră 2 DAN şi conducătorului Clubului Akira sesnsei Cristian Niculae, centura neagră 3 DAN.

Facem precizarea că Mihai a fost singurul copil cu sindrom Down care a susţinut şi a şi obţinut centura albă la acest examen.

Şi pentru asta ne mândrim cu el !

Accesaţi link-ul următor pentru a vedea tot examenul : https://goo.gl/photos/YkCVirY1erM7E4Dp8