08.11.2015 – Noi ne-am simţit minunat ! Voi ?

Duminică 08 noiembrie 2015 a avut loc lansarea noastră !                                                                     Asociaţia Mihai le mulţumeşte mult tuturor celor care au fost alături de noi cu această ocazie, atât celor care au fost în sală cât şi celor care au fost cu gândul lângă noi.
Mulţumim şi celor care în decursul timpului au încercat într-un fel sau altul să ne abată din drum pentru că, datorită lor, ne-am ambiţionat şi mai tare şi am ajuns aici !
Mulţumim tuturor copiilor care au urcat pe scenă şi v-au demonstrat câte lucruri minunate ştiu şi pot face : Alexandra, Andrei, Cosmin, Dana, Dani, Georgiana, Mihai, Mihnea, Mohamad, Oana, Paul, Petrică ( i-am enumerat în ordine alfabetică pentru că nu putem să spunem că unul a fost mai presus decât altul ).
Mulţumim Andrei Gogan care ne-a făcut cea mai mare surpriză fiind alături de noi, minunatelor fetiţe din Trupa Amicii şi Doamnei Dana Gogan, în mod special.
Aceleaşi mulţumiri Domnului Paul Stângă care ne-a încântat pe toţi.
Nu în ultimul rând mulţumim celor datorită cărora întâlnirea noastra a putut avea loc : Doamnei Lidia Maria Şopor, lui Cosmin şi lui Marius.
Promitem să nu ne oprim aici, căci acesta a fost doar începutul !
Acum avem mai multă experienţă şi mai mulţi prieteni!

Dacă vreţi să vedeţi cum ne-am distrat alături de prietenii noştri, puteţi accesa :